Toppar kvällen med en skön dusch, älskvärt.

Hellu gott folk! Var iväg till Uppsala på personal möte plus utbildning som höll på från 17.00-21.15 lagom trött.. Ligger just nu ner bäddad i sängen och väntar på att Richard ska komma. En full späckad dag men både lycka och ånger.. People change things go wrong, but always remember loves go on!

 


Veterinärbesiktning // 1200:- //

Hej! Eller kanske godmorgon för er som sover länge! Har varit i stallet fram tills nu, åkte dit vid sju imorse. Det var mycket som skulle fixas. Och ikväll blir det personal möte. Ska få åka mamiis sprilans nya golf till jobbet, det är schysst. Men jag ska komma till saken, Lurken (min häst) gick egenom besiktningen! Så i månads skiftet är han min.. Överlycklig, plus att jag rett ut lite bråk på sistonde, känns som det är jag som är väldigt omogen och väldigt långsint. Förlåt för det brudar! Förlåt för allt all of you. Kan erkänna att jag är väldigt omogen och blir väldigt arg lätt, men det är sån ja är. Och det kan va både positivt och negativt och i dom här fallen den sista.. Men men allt är löst och livet lever vidare.

Här är min ögonsten:


3år tillsammans, du är verkligen underbar ♥




Tre år tillsammans, tre utav dom bästa i mitt liv! Tillsammans med dig klarar jag allt. Du var mitt ljus när allting var som värst. Du var den jag ville vara med och den jag fick vara med. Vi har hjälpt varandra genom dessa år i vått och torrt. Vi bråkar som vilket som helst par gör. Jag älskar dig med hela mitt hjärta och du är det bästa som finns. Att få vara med dig är underbart. Du har fått mig att upptäcka vad kärlek är. Min första riktiga kärlek. Jag hoppas verkligen ni som läser detta inte misstolkar det, för jag älskar mina vänner också, men kanske inte på samma sätt! Och I know, hur mycket jag har tofflat. Det är jag ledsen för brudar! Men i vilket fall som helst, älskar jag dig Richard.


Stylebytyra // Halsring silver // 99:- // Fuskpäls // 249:-





Thanks babe! ♥

Härliga minnen som man inte annat än kan le åt.


Stylebytyra // Kelly Heel Black Lace // 549:-


Känns som min vecka är väldigt väl planerad.

Imorgon bitti har jag utsläpp klockan sju på morgonen.. Sen ska jag hem fixa mig och sedan tillbaka till stallet igen för att fixa hästen min för att åka iväg till veterinären, håller alla tummar. Men tror och hoppas på att det kommer gå bra. På kvällen har mitt jobb kommit på en lustig ide, att ha peronal möte, och visst de är nog skit trevligt, det ända negativa är att jag och pojkvännen firar tre år tillsammans och mötet slutar halv nio så hemma sent.. Det är riktigt tråkigt, och han är lite putt för det. Men de får vi ta igen i helgen. På onsdag är min dag också full späckad. Skolan tills fem, sen plocka med Malin för att åka till någon rolig mat affär och storhandla, sen skjutsa hem henne eller ifall hon följer med hem till mig, och på hem vägen plocka upp Alicia som ska fixa mina naglar, så fort naglarna är klara ska jag skjutsa hem henne sen vidare mot min älskade häst. Torsdag är det massvis av träning på schemat. Fredag, käka på cupido med Penn, sen shopping med pojkvännen och bio på kvällen, lördag blir det till att fira pojkvännens pappa som fyller på helgen, vet ärligt inte om det är lördag eller söndag. Hm. Sen på kvällen tar vi M3an till Stockholm för bilträff och söndag ska ja ha utsäpp klockan sju igen sen ska ja bumsa ner i säng och sova sova sova! Men ni ska veta att jag älskar mitt liv, min familj, mina riktiga vänner, min pojkvän och min häst. Och ibland bråkar man, men det är livet. Och alla människor snackar skit, även jag, och det är full kompligt naturligt, fastän jag absolut inte gillar de..



RSS 2.0