Kärlek är livet // Godnatt

Vad hade ja gjort utan min underbara pojkvän?! Sjuk glad att han finns i mitt liv, och vi blir starkare efter ju mera saker vi går igenom, vi kommer klara allt tillsammans, du är bäst! Godnatt
 
 

James Stewart // Släng er i väggen


Ryan Villopoto // Släng er i väggen

 
 
 
 

Don't you worry child // Godkväll

Hej! Har eran dag varit bra? Kom precis hemifrån gymmet. Dagen då: va hemma ifrån skolan, har haft fruktansvärt svårt för att sova sen i söndags på grund av omständigheterna, sovit i ca två-tre timmar per natt. Och imorse orkade jag verkligen inte ur sängen, och huvudet bankade skiten ur mig rent ut sagt. Så jag sov till elva, sen knallade jag upp ur sängen, fixade lite här hemma. Sen drog jag faktiskt iväg till gymmet, eftersom jag inte var hemma för att jag var "sjuk" så tränade jag ändå. Och jag körde ganska hårt, har så mycket i skallen så väldigt skönt att träna, nittiominuter på cykeln blev det. Drog iväg till stallet och fixade iordning allting, och hem och lagade mat tills R var hemma, och medans jag lagade mat slog jag in alla julklappar, (ja vet att jag är tidig). Sen drog vi tillsammans och spelade bandy i sextiominuter och sen ner till gymmet. Och nu ligger vi i sängen och kollar på lite motorcross "videosar". Ska snart sova. Ha de bäst!

Ingen rubrik // Godnatt

 
Godnatt gott folk! Huvudverken vägrar släppa och ja ska lägga mig, hoppas den är borta imorgon!
 
 
 
SAKNAR SOMMAREN
 
 

Erik & Mackan // Never give up

Hej. Har precis käkat två hårdmackor med falukorv, riktigt gott. Smask! Har storstädat, alltså verkligen allt! Och nu är det fint tills imorgon typ när man har två andra skitgrisar här hemma, R och missen. Rensade även ur garderoben, och nu ser jag att jag inte har så jätte mycket kläder, eller aa beror på vad man jämför med. Har en sjuk huvudverk det är en sak som är säker. Och endast ett träningspass gjort idag, men skönt med en "lugn dag" . Ha de bra i vilket fall som helst! Kram
Bra sugen på att göra extensions, nästan helt säker om jag ska vara ärlig!
 
 
 
 
 

Skjortorna // H&M


Push yourself // Julklapps shopping

Hej! Jag har totalt glömt bort att titta in här och uppdatera er om dagen, men nu gör ja de. Sitter på bussen, är äntligen på väg hem. Har handlat det sista av julklapparna idag, sjukt tidig.. Ja vet, men de känns skönt att ha allting gjort, den ända lilla julklapp ja har kvar är att handla nånting fint till R's lillasyster, så ska höra med hennes pappa vad hon önskar sig. Fick även med mig två par skjortor hem, sjukt snygga! Ni får se när ja är hemma eftersom ja uppdaterar er via mobilen. Får se ifall R ska träna idag i såfall följer jag också med ner och kör ett cykelpass och även mage. Ha en bra dag!


Kärlek är underbart // Godnatt

Hej! Tänkte skriva mitt sista inlägg här för idag. Vart bara ett pass till idag, vi struntade i gymmet och tog igen oss lite här hemma för att R börjar känna sig lite hängig och jag hängde på hem och belönade mig med inlagda räkor, det är som godis, jag bara älskar dig, det är som godis för mig! Har ni haft det bra ikväll? Har betalat räkningar också, och det är ju inte alls riktigt lika kul, men det måste ju göras, mailade även akademiska sjukhuset, blir irriterad på giriga företag som försöker blåsa en, ska betala fyra hundra spänn för uteblivit läkarbesök när man ringer och berättar att man är magsjuk, fast samma dag.. Det är inte direkt så att jag vet om dagen innan ifall jag kommer bli magsjuk eller inte.. Vi får se vad jag får för svar. Ska ta mig ett glas proviva nu och krypa in under mannen mins täcke och mysa innan sovdags! Men ska även kolla in rean på Cubus innan jag lägger ifrån mig datan! Ha en bra kväll/natt! Kram

To be in better shape than I was yesterday

Hej! Hemma efter skola och stall, drog ett pass på crosstrainern i sextiominuter, och körde lite sit-ups. Och klockan sju väntar ännu ett pass, innebandy i sextiominuter tillsammans med grabbarna och sen blir det ännu ett pass på gymmet i sextiominuter medans R styrketränar. Men imorgon blir det lite lugnar, bara ett pass. Nu ska jag laga mat tills min älskade pojkvän är hemma! Kram på er!
 
 

Ingen rubrik // Godmorgon

Godmorgon. Missade min buss imorse, så kommer bli ett ex antal minuter sen, men vad ska jag göra åt saken? Ingenting.. Idag tänkte ja käka golunch tillsammans med Malin, och även köra ett träningspass i skolan! Ha en bra dag!


Glada ögon ger din fiende bekymmer // Godnatt

 
Godnatt & Sovgott hoppas ni har haft en super kväll! Ni kan väl slänga in en kommentar på vad ni tycker jag ska blogga om, eller om det är nånting jag ska ändra på! Hej på er!
 

Mer inspiration // Fashion

 
 
(Bilderna har jag tagit ifrån google.se)
 

Because I look best after a workout

 
Hej! Sitter i sängen nyduschad och fräsch. Var som sagt nere på gymmet och körde ett konditionspass. Sextiominuters cykelpass och sextiominuters crosstrainerpass, och lite mage på det, och det som är så skönt är att jag inte känner mig riktigt slut skulle orka ännu mer, och så kände jag inte för tre veckors sen. Så keep going!
 

Mördarpass // Träning

Hej. Så sjukt sugen på att vara solbränd och ha på mig ljusa slitna jeansshorts och en vit stickad tröja.. Så sjukt jävla snyggt, kolla outfiten i andra inlägget liksom? Så jävla snyggt. Ska pallra mig i väg till gymmet tills halv sju, har ett riktigt tungt pass som väntar. Får se hur det går, så uppdaterar jag er om hur det gått efter träningen. Har köpt nya skor idag också, blev ett par vita converse, även julklappar, ute i tid i år.
 
 

Inspiration // Fashion

 

Don't forget to love yorself // Never give up

 

Inte många timmars sömn // Godmorgon

Godmorgon! Vart inte många timmars sömn inatt. Sov nog tre timmar iallafall, så får nöja mig med det. Och R försov sig.. Nu sitter ja på bussen, på väg till skolan. Blir ett träningspass på hål timmen, sen skulle kanske syrran komma in och handla lite julsaker, då följer jag med henne. Ha en bra dag!

 


Kan inte sova // För mycket tankar

 
Precis som rubriken lyder så kan jag verkligen inte sova, har så mycket som snurrar runt i skallen på mig, allra helst på kvällarna, då blir allt så jävla mycket värre än på dagarna när man har saker och ting att göra. Jag ska upp om fem timmar, och R ska upp om tre och en halv, men han har äntligen somnat. Va ska jag göra då tro? Försöka bli trött, bytte header nyss, och nu är jag äntligen nöjd! Får nog ta och kolla lite julklappar igen..
 
 
 
 
 
 
 

Jobbig helg över // Godnatt

Nu ska jag försöka sova lite, ska kolla runt efter julklappar innan, kanske hittar nånting roligt, vem vet. Jag säger det igen, bloggen är omgjord och ja inspirerades av den här sidan: http://www.designadinblogg.se/, tjejen som har gjort dessa fina designer har sin blogg här: http://exeggutor.se/. Så in och kika. Men ni får ha en bra kväll "alla" läsare så ska jag leta lite julklappar sen försöka sova. Godnatt! Och glöm inte att livet går vidare, hur tungt det än är, bara att fortsätta kämpa och fokusera på framtiden ♥
Tatueringssugen så det skriker om det!
 
 

Vila i frid // Jag älskar dig mamma

 
Ni ser rubriken, ni förstår nog vad som hänt. Min biologiska mamma har gått bort, hon somnade in i fredags. Jag var där och hälsade på två timmar innan, jag tror hon hörde vad vi sa innan hon lämnade denna orättvist sjuka jävla värld. Hon var svårt sjuk den senaste tiden. Och i fredags bara försvann hon. Hon lämnade våran värld. Men hon slipper all jävla orättvisa och den otrygga situationen hon levde i. Önskar jag kunde ha hjälpt henne, eller att hon hade blivit frisk. Men nu vart det inte så. Jag hoppas verkligen att du har det bra i himlen mamma, du förtjänar ett bättre liv än det du hade här nere på jorden. Jag älskar dig, och jag saknar dig. Vila i frid mamma!  ♥
 

Livat upp bloggen // Hösten är deprimerande

Hej! Nu har jag livat upp bloggen lite genom att fixa lite med design och bakgrund.. Så nu är den lite livligare. Sitter och kollar på Beck med bärbara datorn i knät. Skönt att äntligen ha en egen dator eftersom min fina pojkvän sitter vid sin egna och spelar tjugofyrasju.. Snart ska ja skriva om världens jobbigaste dag.. Men den får ni ta del av om ett litet tag..
 
 
 
 

Tid för att skriva av sig // Livet går vidare

Hej! Vart ska jag börja?.. Vet knappt själv. Men bloggen har legat nere ett bra tag för att jag inte orkat att skriva nånting, dels för att jag har haft så extremt mycket att göra och för att jag inte haft någon data att uppdatera ifrån..  Men hade en tanke på att börja igen, så vi får se hur det går. Jag kan göra en snabb uppdatering av hur mitt liv sett ut ifrån mitt senaste inlägg tills idag.
 
Jag har varit sjuk extremt mycket, till mesta dels förkylningar. Men det har äntligen släppt, peppar peppar. Jag har kommit igång och tränat, även gjort det i fyra veckor imorgon. Fem pass/vecka. Jag går i skolan och jobbar fortfarande extra på Rusta i Stenhagen. Har hästen kvar än så länge, men han kommer tyvärr att flytta tillbaka till sin gamla ägare i mitten av december (personliga själ). Så ser väl mitt enkla okomplicerade liv ut.. Eller?
 
 

RSS 2.0