Öppning // Stängning

Hej! Gårdagen blev väldigt lugn. Jag jobbar både idag och imorgon, öppning stängning. Sitter inne i lunchrummet nu, har ätit potatissallad och kyckling ifrån Coop, halv priset på maten där eftersom vi är grannar, Rusta och Coop. Nu ska jag knalla ut i butiken igen.. Ha en bra dag!


Penicillin // 14 dagar

Hej! Har hunnit med en del idag! Städat lägenheten, ett måste.. Har även varit hos vårdcentralen och kollat upp mitt bett på låret vilket va ett fästningbett och har även fått borrelia, så där för äter ja nu penicillin i fjorton dagar.. Var tur att R tvingade iväg mig till vårdcentralen iallafall, tänkte ju strunta i det.. Haha.


Godnatt // Nu ska jag sova gott!

Godnatt på er! Förmodligen har jag tappat mina trogna läsare men ska äntligen få igång den här bloggen på riktigt! Och nu ska jag lägga mobilen åt sidan för inatt, och istället somna bredvid min älskade pojkvän.. Han ska upp om tre timmar.. Usch. Imorgon 11.20 ska jag till läkaren har nämligen fått ett fästingbett som ska kollas upp och eventuellt se om de är någon fara men de tror ja inte! Ska även till min kusin som ska få äran att fixa min nya bil. Aja.. Nog talat om allting! Godnatt & sovgott!


Stylebytyra // Smycken // Rea

Beställde hem lite ringar och örhängen ifrån rean på stylebytyra.se, egentligen så vet ja inte varför, tyckte de va billigt.. Haha! Går väl alltid åt? Klickade hem tretton ringar, två par örhängen och två smyckes händer.. Och allt detta gick loss på 400:-, sen tillkom även en poncho och ett linne med öppen rygg.. Med tanke på ringar och händer så ska jag få mina naglar fixade, förmodligen på måndag! Yippie!

 

 


Äntligen // I`m back // Wohoh

Hej! Ser att blogg.se har hunnit förnya sin hemsida. Riktigt fräsch nu ifall ni frågar mig tog ett tag att förstå sig på allting först, men nu är jag tillbaka.. På måndag är de skolstart igen, och man kan väl inte säga att ja längtar tillbaka men jag längtar ifrån jobbet om man säger så.. Om ni förstår? Mitt sommarlov har varit helt okej, jag har jobbat för de mesta. Men pengarna kommer jag ju få nu, så i slut ändan är det väl värt det?
 
Bildbomb från sommaren..
 
 
Hann med en utgång när Rita fyllde 18, grattis igen älskling!
 
 
Lite hemma fest & va även iväg på Jerry Williams & även på Jennifer & Sabinas fest i Kanickebo (stavning)
 
 
 
Min fina syster tog student i juni, grattis! ♥
 

Varit barnvakt en hel del till favorit tjejen! ♥
 
 
Drog iväg till Uddevalla VM med grabbarna, det va helt okej.. Lite tråkigt väder till och från. Och vi var inte direkt beredda på det så vi köpte paraplyer i sista sekund..
 
 
 
Mycket av min tid som jag inte tillbringat på jobbet är hos min lilla Stjärna, världens finaste kompis! ♥
 
 
Och eftersom vi har flyttat och kan ha katten utomhus om dagarna kan vi ha kvar vårt lilla vilddjur. Han har även blivit som en annan misse, (rolig information va?) ♥

RSS 2.0